• Mellu
  • Käsi
  • Pelailua

Attendo Mellunmäki

Palveluasuminen · Tehostettu palveluasuminen

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäkeen helmikuussa 2019 avautuva palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Mellunmäki on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Hoivakodin johtaja

Sanna Hakkarainen

Puhelin: 044 494 1330

Hei, olen Sanna Hakkarainen ja vastaan Attendo Mellunmäen palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki

Ruoka

Jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan. Ruoka on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kunnollisesta ruoasta huolehtiminen on tärkein osa hyvää hoivaa. Meidän tavoitteemme ei ole hyvä ruoka - me teemme parasta ruokaaPalvelutalossa on oma keittiö, jossa valmistamme itse terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Lisätietoja

Attendo Mellunmäki

  • Attendo Mellunmäki on palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä senioriasumista. 
  • Mellunmäessä on 46 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 16 senioriasuntoa.
  • 1. kerroksessa on kauppa. 

Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa.

Attendo Mellunmäessä on 16 senioriasuntoa. Senioriasunnot ovat yksiöitä ja kaksioita.  Senioriasunnoissa on tupakeittö ja tilava kylpyhuone. Senioriasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. Senioriasukkaanna asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätälöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. 

Senioriasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. 

Monipuoliset palvelut lähelläsi

Talossa on oma ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on neljä eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. 

 

Tutustu Attendo Mellunmäen esitteeseen tästä ja hinnastoon tästä.