• Olohuone
  • Mellu
  • Asunto
  • Parveke

Attendo Mellunmäki

Palveluasuminen · Tehostettu palveluasuminen

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäkeen helmikuussa 2019 avautunut palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Mellunmäki on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Palvelutalon johtaja

Merja Hiihtola

Puhelin: 044 494 1330

Hei, olen Merja Hiihtola ja vastaan Attendo Mellunmäen palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Hoitajat 2.krs: p. 044 494 1333
Hoitajat 3. krs: p. 0444 941 335
Hoitajat 2.krs: p. 044 494 1333
Hoitajat 3. krs: p. 0444 941 335

Osoite

Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki

Ruoka

Jokaisella ihmisellä on oikeus maittavaan ja hyvään ruokaan. Ruoka on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kunnollisesta ruoasta huolehtiminen on tärkein osa hyvää hoivaa. Meidän tavoitteemme ei ole hyvä ruoka - me teemme parasta ruokaaPalvelutalossa on oma keittiö, jossa valmistamme itse terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa.

Lisätietoja

Attendo Mellunmäki

  • Attendo Mellunmäki on palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä senioriasumista. 
  • Mellunmäessä on 46 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 16 senioriasuntoa.
  • 1. kerroksessa on kauppa. 

Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Toiminnallinen arki

Attendo Mellunmäessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.