• Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista

Attendo Mellunmäki

Palveluasuminen · Tehostettu palveluasuminen · Senioriasuminen Helsinki

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäkeen helmikuussa 2019 avautuva senioritalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Mellunmäki on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Hoivakodin johtaja

Sanna Hakkarainen

Puhelin: 044 494 1330

Hei, olen Sanna Hakkarainen ja vastaan Attendo Mellunmäen palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki

Ruoka

Attendon omasta valmistuskeittiöstä saamme terveelliset ja maistuvat ateriat. Aamu- ,väli- ja iltapalat valmistuvat ryhmäkodeissa yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Asukkaiden toiveita kuullaan ja niitä toteutetaan. Pidämme myös teemapäiviä. Asukkailla on myös mahdollisuus harjoitella ruoan valmistusta ohjatusti henkilökunnan kanssa. 

Lisätietoja

Attendo Mellunmäki

  • Attendo Mellunmäki on senioritalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä senioriasumista. 
  • Mellunmäessä on 46 tehostetun palveluasumisen asuntoa ja 16 senioriasuntoa. 
  • Ensimmäisessä kerroksessa on yhteiskäytössä olevia tiloja sekä kauppa.
  • Yhteisiin tiloihin kuuluu muun muassa saunaosasto ja kerhotilat.

Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa.

Attendo Mellunmäessä on 16 erikokoista vuokra-asuntoa senioriasukkaille.  Senioriasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. Senioriasukkaanna asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätäöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. 

Senioriasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. 

Monipuoliset palvelut lähelläsi

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Valittavana on kolme eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. Attendo Korkeavuoren palveluihin kuuluu myös ravintola, viihtyisä saunaosasto ja monitoimitiloja.