• Yhdessä

Attendo Metsohovi Seniorikoti

Palveluasuminen · Tehostettu palveluasuminen · senioriasuminen

Attendo Metsohovi on Raumalle huhtikuussa 2019 avautuva palvelutalo, Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Metsohovi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Palvelupäällikö

Teemu Peltomäki

Puhelin: p. 044 494 4359

Hei, olen Teemu Peltomäki ja vastaan mielelläni kysymyksiisi liittyen Attendo Metsohoviin.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Metsotie 5, 26100 Rauma

Ruoka

Attendon omasta valmistuskeittiöstä saamme terveelliset ja maistuvat ateriat. Aamu- ,väli- ja iltapalat valmistuvat ryhmäkodeissa yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Asukkaiden toiveita kuullaan ja niitä toteutetaan. Pidämme myös teemapäiviä. Asukkailla on myös mahdollisuus harjoitella ruoan valmistusta ohjatusti henkilökunnan kanssa. 

Lisätietoja

Helppoa ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Metsohovissa on 20 senioriasuntoa. Asunnot ovat kooltaan 29-42 m2. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat.  Senioriasunnot sijaitsevat talon 1. ja 4. kerroksessa. Seniorikodeissa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla.

Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. 

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.