Attendo Myllyoja

hoivakoti · Oulu · Ikääntyneet

Attendo Myllyoja tarjoaa ympärivuorokautista hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelua 64:lle ikääntyneelle asukkaalle Oulussa.

Palvelukodin johtaja

Sanna Ahonkallio-Ollikkala

Sanna Ahonkallio-Ollikkala

Puhelin: 044 4944 513

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Kammari: p. 044 764 4795

Salonki: p. 044 757 2904

Torppa p. 044 726 2569

Tupa p.  044 759 8848

Tölli p. 044 770 6071

Puhelin: Pirtti p. 044 759 8731

Osoite

Kanervatie 5, 90650 Oulu

Lisätietoja

Attendo Myllyoja tarjoaa yksilöllistä ja virikkeellistä ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutusta yhteensä 64:lle ikääntyneelle asukkaalle. Viihtyisässä ja liikkeelle houkuttelevassa ympäristössä sijaitseva Palvelukoti Myllyoja on valmistunut Oulun Myllyojalle alkuvuodesta 2015. Palvelukodin kiinteistö on uusi ja se on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita vastaavaksi.

Myllyojan asukkaat

Asukkaaksi Myllyojaan voi tulla kaupungin tai kunnan maksusitoutumuksella tai myös täysin itsemaksavana asiakkaana. Kotiin voi muuttaa asumaan pidempiaikaisesti ja pysyvästi tai myös tulla lyhytaikaisille kuntoutusjaksoille tai vaikka kuntoutumaan omaishoitajan lomien ajaksi, sairaalajakson päätteeksi tai kotona pärjäämisen tueksi. Asukkaaksi Myllyojaan voi tulla asuinpaikkakunnasta riippumatta ympäri Suomea.

Kodikasta asumista

Myllyojan kodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa, jonka asukas voi niin halutessaan sisustaa ja kalustaa kodikkaaksi ja viihtyisäksi omilla tavaroillaan. Kaikissa huoneissa on invamitoitettu WC ja kylpyhuone, lisäksi osassa palvelukodin huoneita on myös omat parvekkeet. Kodissa on myös viihtyisät yhteiset tilat, joissa vietetään aikaa yhdessä, rentoudutaan ja puuhataan erilaisia arjen toimia. Yhteisessä käytössä oleva sauna lämpenee asukkaiden toiveiden mukaisesti ja kodin viihtyisä ja turvallinen piha-alue houkuttelee asukkaita ulkoiluun ja virkistäytymiseen ulkoilmassa.

Yksilöllistä arkea

Myllyojassa jokainen asukas huomioidaan omana ainutlaatuisena yksilönä, jolla on oma elämäntarina, tarpeet ja toiveet. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen toimiin ja askareisiin, jokaisen voimavarat huomioiden. Hoivassa ja kuntoutuksessa huomioidaan asukkaiden henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Jokaisen kodin asukkaan kanssa laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, joka toimii ohjenuorana koko Myllyojalla asumisen ajan. Yhteisenä tavoitteena on  elämänmakuinen ja monipuolinen arki. Omaohjaaja-järjestelmä takaa, että jokaiselle asukkaalle on aina tukea ja apua tarjolla. Omaohjaaja varmistaa, että asukkaan hoiva ja kuntoutus tapahtuu suunnittelman ohjeistamalla tavalla.

Palvelut kodisssa

Myllyojan monipuolisiin palveluihin kuuluvat muun muassa sairaanhoitajan palvelut, perushoidolliset palvelut sekä arkea rikastuttava päivä- ja harrastetoiminta. Monipuolisen aktivitiittien valikoiman avulla pyritään aktivoimaan, innostamaan sekä kuntouttamaan asukkaita, omien voimavarojen puitteissa. Asukkaille annetaan myös aina aikaa nauttia olosta ja elosta yhdessä sekä erikseen. Asukkaille annetaan aikaa, läsnäoloa ja kuunnellaan asukkaan tarinoita ja tarpeita.

Henkilökunta

Moniammatillinen sydämellään työtään tekevä henkilökunta on paikalla asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokauden. Sosiaali- tai terveysalankoulutuksen saaneen henkilökunnan tavoitteena on asukkaiden hyvä olo.