• Ändra språk

Attendo Haga

Effektiverat serviceboende · Äldre

Attendo Haga är ett vårdhem som erbjuder effektiverat serviceboende för äldre i Nykarleby. Vår verksamhet består av 30 boendeplatser. Haga är ett trivsamt och tryggt hem för äldre där livet följer de äldres preferenser.

Platschef

Jennie Rosengård

Puhelin: 044 494 1240

Kontakta oss och fråga mer om vår service!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Vastaava sairaanhoitaja: 044 494 1243
Vastaava sairaanhoitaja: 044 494 1243

Osoite

Östra Åvägen 7, Nykarleby

Ruoka

Våra måltider följer rekommendationerna för näringsinnehåll för äldre.  Maten kommer från hälsovårdscentralens kök i samma hus. Det går bra att ordna specialdieter för dem som önskar och var och en får vid behov hjälp vid måltiderna.

Vår målsättning är att erbjuda våra boenden ett lika gott liv här hos oss som de haft i sitt eget hem.

Lisätietoja

Attendo Haga

Vi är en boendeenhet för äldre där livet följer de äldres preferenser. Vårt vårdhem passar äldre som behöver omvårdnad dygnet runt. Vårdhemmet har plats för 30 boende. Varje rum har egen handikappanpassad toalett och dusch. Vi har även trivsamma och mysiga utrymmen för gemensam tillvaro. Till förfogande finns ett naturnära och tryggt gårdsområde. På gården finns en berså där det är skönt att vistas på sommaren. 

Aktiv vardag

Verksamheten på Attendo Haga vårdhem är habiliterande – genom att stödja de äldres resurser blir vardagen aktivare och trevligare och förbättrar de äldres förutsättningar att delta i program och aktiviteter. Vi har ett brett utbud av mångsidiga aktiviteter som planeras och utvecklas tillsammans med de boende. Vi ordnar olika aktiviteter med bland annat natur, miljö, motion och kultur som tema. Vi fäster dagligen vikt vid sociala resurser och relationer. Vi ordnar även aktiviteter som anhöriga regelbundet får ta del av.

Var och en har en egenvårdare och en personlig vårdplan. Vår målsättning är att erbjuda våra boenden ett lika gott liv här hos oss som de haft i sitt eget hem. Vi samarbetar aktivt med de anhöriga.