• Attendo Omena

Attendo Omena hoivakoti

Vanhainkoti · Tehostettu palveluasuminen · Lyhytaikainen hoiva · Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Hoivakoti Ilomantsi · Vanhainkoti Ilomantsi

Attendo Omena on Ilomantsissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, lämmöllä ja ammattitaidolla. Attendo Omena on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissa apua ja ohjausta tarvitseville ikääntyville ihmisille. Olemme Siunsoten hyväksymä palvelusetelituottaja.

Hoivakodin johtajan sijainen

Juhani Kuittinen

Puhelin: 045 132 2212

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat 044 494 1872

Hoitajat : 045 651 0606
Hoitaja Hoitajat : 045 651 0606

Osoite

Möhköntie 3 G, 82900 Ilomantsi

Ruoka

Ruokailu on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen, sekä sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita. 

Lisätietoja

Palvelukoti lyhyesti

Hoitokoti Omena tarjoaa paikan 14 asukkaalle. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka he saavat sisustaa halutessaan omilla huonekaluilla ja rakkailla, tutuilla esineillä. Yhteisissä tiloissa on mahdollista viettää aikaa toisten asukkaiden seurassa, seurustelun ja viriketoiminnan merkeissä tai ottaa osaa laulu- ja lukuhetkiin. Rauhallinen, hoidettu piha-alue antaa mahdollisuuden ulkoiluun kauniissa ympäristössä ja viihtyisille terasseille voi istahtaa ihailemaan luonnon kauneutta ja nauttimaan vaikkapa päiväkahvit.

Viriketoiminta

Hoitokodissamme käy säännöllisesti vierailijoita mm. seurakunnista ja eri järjestöistä. Myös kampaaja ja jalkahoitaja käyvät säännöllisesti. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ikäihmiselle mahdollisuus arvokkaaseen ikääntymiseen, vaikka omat voimat alkavatkin jo heikentyä.  Omenassa syödään kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössä, ottaen huomioon erilaiset ruokavaliot. Ruokalistat on suunniteltu monipuolisiksi ja terveellisiksi, huomioiden asukkaiden makutottumukset. Asukkaat saavat halutessaan myös osallistua keittiötöihin ja muihin kodin pikkuaskareisiin, halujen ja vointinsa mukaan.

Toiminnallisuus palvelukodissa

  • Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää.
  • Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin.
  • Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun.
  • Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.