Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Onnea, tuore lähihoitaja!

Olet valmistunut ammattiin, jossa voit tehdä tärkeää työtä.

hero icon left
hero icon right

Tervetuloa meille töihin

Olet valmistunut ammattiin, jossa voit tehdä tärkeää työtä. Attendolla pääset käyttämään kaikkia taitojasi käytännössä, niin että asukkaamme saavat elää arvokasta ja omannäköistään elämää.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn. Pääset myös osallistumaan entistä parempia kohtaamisia rakentaviin ASKO-valmennuksiimme – etu josta on paljon hyötyä tulevalla urallasi.

Katso avoimet lähihoitajan työpaikkamme ja hae meille jo tänään.

Avoimet työpaikat

Sydämelliset lähihoitajat & osaavat ohjaajat

Lähihoitajat ja ohjaajat ovat Attendo-kotiemme kantavia voimavaroja. He ovat sydämellisiä tiimityöskentelijöitä, jotka tarttuvat rohkeasti toimeen ja innostuvat uusista ideoista. Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja vastuuntuntoisuus kuvaavat hyvin näitä hoiva-alan ammattilaisia. Lähihoitajamme ottavat itsenäisesti vastuuta ja tuovat positiivista, avuliasta energiaa tiimeihimme. Oletko sinäkin tällainen henkilö?

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Meillä voit työskennellä ikäihmisten, kehitysvammaisten ja vammautuneiden ihmisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tai lastensuojelun ja perhehoidon parissa.

 

Attendolaisten oma ATSO-sovellus

ATSO on matkapuhelimeen ladattava henkilökohtainen ja helppokäyttöinen sovellus, josta löytyy ajankohtaisia ohjeita, tietoa Attendosta sekä Attendon oma some. Löydät helposti omat työvuorosi, henkilöstöetumme ja muut ajankohtaiset asiat ATSOsta. ATSO on myös pikaviestintäväline, jossa voi viestitellä kaksin tai isommalla porukalla. Katso videolta ATSON esittely!

Osallistu ASKO-valmennukseen

Attendo on aloittanut muutosmatkan kohti entistä parempia kohtaamisia. Attendolaiset osallistuvat ASKO- eli Asiakaskokemus-valmennuksiin ja ryhmäkeskusteluihin. ASKO-valmennuksissa syvennämme osaamistamme opettelemalla hyviä palautetaitoja ja harjoittelemalla pienryhmissä erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Hyviä kollegataitoja unohtamatta!