Hyppää sisältöön

Attendo Tervokoti

Joensuussa sijaitseva Attendo Tervokoti on koti kymmenelle ikääntyneelle. Tervokodissa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä

Yhteystiedot

Osoite

 • Länsikatu 4 a

 • 80100 Joensuu

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 9

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tervokodissa asukkailla on oma asukashuoneensa. Huoneet ovat pääosin yhden hengen huoneita. Yksi kahden hengen huone, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, keittiö ja sauna muodostavat kodin muut tilat. Keittiössä henkilökunta ja asukkaat puuhaavat usein yhdessä karjalanpiirakoiden ja muiden pikkulämpimäisten valmistamisen merkeissä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä tekemistä asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Aivan kodin vieressä sijaitsee puistoja, uimaranta ja Hasaniemi kauniine ulkoilualueineen. Toivotamme myös asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää