Hyppää sisältöön

Attendo Herttuatar

Attendo Herttuatar Kangasalla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista. Herttuattaressa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Yhteystiedot

Osoite

 • Harjunsalontie 2 B

 • 36220 Kangasala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 53

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2016

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Herttuatar tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Ammattitatoinen hoivahenkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Asukkailla on omat 20m2 kokoiset huoneet, jossa jokaisessa on inva-mitoitettu kylpyhuone. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa on asukkaiden yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi tai parveke. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden käytössä on myös tilava saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin toimintafilosofiassa painotetaan toiminnallista ympäristöä, joka tukee ikäihmisten liikkumista, fyysisen lihaskunnon harjoittamista ja sosiaalista kanssakäymistä. Kannustamme yhteisöllisyyteen ja järjestämme monenlaista ohjelmaa palvelukodilla. Toivotamme myös läheiset tervetulleeksi tutustumaan ja osallistumaan toimintaamme.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Herttuattaren fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää