Attendo Mertakoti / Kontiolinna

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kontioniementie 62 A

  • 80780 Kontiolahti

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Kodikasta asumista ja yksilöllistä hoivaa

Attendo Mertakoti on ikäihmisille tarkoitettu 16-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Tarjoamme viihtyisän kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjessaan. Tilamme ovat juuri remontoidut, kodikkaat, turvalliset ja esteettömät. Mertakoti sijaitsee Kontiolinnassa rauhallisella ja luonnonkauniilla Kontioniemen alueella Höytiäisen rannassa. Hoivakotimme on kiinteistön 1. kerroksessa, josta on helppo ja esteetön pääsy ulkoilemaan turvallisesti kauniille piha-alueelle.

Mertakodissa ikääntyneen hoivaa toteutetaan asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja hänelle nimetään omahoitaja. Päivärytmi pyritään luomaan yksilölliseksi ja arkiaskareet pyritään toteuttamaan kuntouttavalla työotteella asukkaan omia voimavaroja tukien ja hyödyntäen. Mertakodissa arkeen sisällytetään päivittäin erilaista aktiivista toimintaa sekä ulkoilua asukkaan toiveita kuunnellen.

Attendo Joen hoivan sivut löydät täältä

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää