Attendo Ikihyvä kuntoutusyksikkö

Ikihyvän kuntoutusyksikkö on viihtyisä ja turvallinen vaikeavammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Takojantie 4

  • 52300 Ristiina

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja valvontaa.Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma 20m2 asukashuoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa ja huoneistossa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Palvelukodissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ikihyvässä asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.