Attendo Ikihyvä vanhusyksikkö

Ikihyvän vanhusyksikkö on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme palveluitamme ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ikihyvän ryhmäkoti sijaitsee keskellä Ristiinaa kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Tuderuksentie 4

  • 52300 Ristiina

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Paikkoja Attendo Ikihyvä ryhmäkodissa on 17. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme myös aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on oma noin 20-30m2 huoneensa, tarjoamme myös kahta kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskunnille asuttaviksi. Jokaisessa asukashuoneessa ja huoneistossa on tilava wc- ja suihkutila. Attendo Ikihyvän ryhmäkodissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Hoivakodin asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Toiminnalliset tuokiot sisältävät mm. peli- ja jumppahetkiä, retkiä lähiympäristöön, leivontaa ja elokuvailtoja. Läheisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Ikihyvässä käy oma fysioterapeutti kolmena päivänä viikossa. Katso terapeuttien yhteystiedot Lisää yhteystietoja -kohdasta.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää