Attendo Helmiina

Attendo Helmiina on Säkylässä toimiva ikäihmisten hoivakoti. Helmiina tarjoaa elämänmyönteisen kodin tehostetettua palveluasumista tarvitseville ikäihmiselle.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Pastorintie 1

  • 27800 Säkylä

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Yksi asukaspaikoista on intervallipaikka. Helmiinassa on kaksi kahden hengen huonetta sekä 13 yhden hengen huonetta. Helmiinan noin 730 m2 kokoiset tilat on suunniteltu ottaen huomioon ikäihmisten asumisen erityistarpeet, sekä kiinnitetty huomiota talon viihtyisyyteen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huone on varusteltu invamitoitetulla wc/kylpyhuoneella. Yhteiset tilat ovat avarat ja viihtyisät ja mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä Helmiinassa on yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Käymme asukkaiden kanssa sienimetsällä, paikallisilla markkinoilla, teatterissa ja risteilyillä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin, esimerkiksi uintiin, keilaamiseen, käsitöihin tai kuntoiluun.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää