Attendo Kotipihlaja

Attendo Kotipihlaja on ikäihmisten hoivakoti Savonlinnassa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Kotipihlaja sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa että omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pihlajavedentie 6 B

 • 57170 Savonlinna

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 55

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

Story image

Yhteisöllistä elämää

Attendo Kotipihlaja sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. Palvelutalossa on yhteensä 56 asukaspaikkaa kolmessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan noin 21 m2. Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava wc- ja suihkutila. Attendo Kotipihlajassa on kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää aikaa yhdessä. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Kotipihlajan viriketoimintaa on suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kiinnitämme huomiota myös sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Teemme myös aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.