Attendo Siikapirtti

Attendo Siikapirtti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten  hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pitkätie 3

 • 92320 Siikajoki

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 17

  Huoneen koko - 20-35 m2

  Valmistunut - 1999

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on palvelukodissa omat huoneensa, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 23-34 m2 ja huoneissa on tilava invamitoitettu wc/suihkutila. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Pariskunnat voivat muuttaa meille asumaan yhdessä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Siikapirtissä toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää