Attendo Mäntykeskus

Attendo Mäntykeskuksessa haluamme turvata asiakkaillemme laadukkaan ja mahdollisimman itsenäisen työ- ja päivätoiminnan, sekä avotyötoiminnan riittävän tuen turvin. Tuemme ja ohjaamme yksilöllisesti asiakkaitamme fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kallijärventie 4

  • 94400 Keminmaa

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Attendo Mäntykeskus on Keminmaalla sijaitseva kehitysvammaisten ihmisten työ- ja päivätoimintakeskus. Työ-ja päivätoiminta keskus avoinna Ma-Pe 7.30-16.00.

Kehitysvammaisten työ-ja päivätoiminnoissa työn keskiössä on yksilökeskeinen työote, itsemääräämisoikeuden tukeminen ja vahvistaminen.

Työ- ja päivätoiminnan tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea osallisuutta ympäröivään yhteiskuntaan. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme tuntevat olevansa osallisia aidosti omaan elämään ja siihen liittyviin päätöksiin.

Story image

Työtoiminta Mäntykeskuksessa on kehitysvammalain perusteella järjestettyä palvelua. Attendo tuottaa palvelua Keminmaan Kunnan myöntämillä palveluseteleillä. Toimintaa ohjaa myös siltä osin Keminmaan Kunnan Palvelusetelisääntökirja. Työtoiminnoissa pyritään löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivia työtehtäviä ja kannustavalla otteella ohjaamaan asiakkaittemme erilaisiin työtehtäviin. Tämä edellyttää henkilöstöltä kuntouttavaa sekä osallistavaa työotetta. Työtoiminnasta ja avotyöstä maksetaan työosuusrahaa.

Päivätoiminta on virikkeellistä, toimintakykyä tukevaa ja ylläpitävää toimintaa. Toiminta on voimavarakeskeistä ja itsenäiseen suoriutumiseen kannustavaa. Päivätoiminnasta ei makseta työosuusrahaa. Työskentelyssä pyritään tukemaan sekä asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, mutta toiminta tapahtuu yksilöllisen suunnitelman mukaisesti pääsääntöisesti ryhmissä joten yhteisöllisyys on toiminnassa tärkeää.

Omaohjaajamallin mukaan jokaisella asiakkaalla on oma ryhmänohjaaja. Ryhmänohjaaja toimii vastaavana arjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Katso ruokalista täältä