Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Aktiivista arkea Attendo-kodeissa

Attendo-kodissa asuminen on turvallista, kodinomaista ja viihtyisää. Meillä voit elää täyttä, omannäköistä elämää. Lue lisää hoiva- ja palvelukodeistamme.

hero icon left
hero icon right

Kun on aika muuttaa hoivakotiin

Attendo-kodissa ikäihminen voi elää omannäköistään elämää. Mielekästä tekemistä on tarjolla paljon, ja mukava henkilökunta pyrkii huomioimaan asiakkaidemme kiinnostuksen kohteet. Attendo-kodeissa työskennellään asiakkaamme aidosti kohdaten. Attendo-koti on ikäihmisen koti, johon läheiset ovat lämpimästi tervetulleita vierailulle. Kotkan Attendo-kodit ovat joko uusia tai hiljattain remontoituja ja ne on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Attendo-kodit sopivat sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme:

Tai kysy vapaista paikoistamme ja palveluistamme Kirsiltä!
Tällä hetkellä meillä on avoimia paikkoja Attendo Hovinsaari I:ssä ja Hovinsaari III:ssa
Kirsi Kruuse, aluepäällikkö
p. 044 494 4008
kirsi.kruuse@attendo.fi

Usein kysyttyä hoivapalveluista

Miten hoivakotiin pääsee asukkaaksi? Saako asiakas itse valita mihin hoivakotiin muuttaa? Millaista hoivakodissa on asua? Mitä asuminen hoivakodissa maksaa ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? 

Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät täältä. 

Usein kysytyt kysymykset


Kaipaatko lisätietoa palveluistamme omalla alueellasi?

Kysy lisää aluepäälliköiltämme: 

"Hoitajat puhuvat hänelle niin kauniisti. On äärettömän ihana kuunnella, miten rauhallisesti he toistavat ohjeita, ottavat katsekontaktia ja koskettavat äitiä. Hoitajat lakkaavat äidin kynsiä ja laittavat hiukset letille. Äitikin saa läheisyyden ja kosketuksen."

Paula äiti asuu Attendo-kodissa