Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Aktiivista arkea hoivakodeissamme

Attendo-kodissa asuminen on turvallista, kodinomaista ja viihtyisää. Meillä voit elää täyttä, omannäköistä elämää. Lue lisää hoiva- ja palvelukodeistamme.

hero icon left
hero icon right

Kun on aika muuttaa hoivakotiin

Attendo-kodin henkilökunta työskentelee asiakkaamme aidosti kohdaten. Meillä asiakas elää täyttä, omannäköistä elämää kodinomaisesti ja yhteisöllisesti. Attendo-koti on ikäihmisen koti, johon läheiset ovat lämpimästi tervetulleita vierailulle. Päijät-Hämeen Attendo-kodit ovat pääosin joko uusia tai hiljattain remontoituja ja suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Attendo-kodit sopivat sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tällä sivulla voit kurkistaa tarkemmin Attendo-kotiemme toimintaan.

Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme:

Tai kysy lisätietoja aluepäälliköltämme:
Marita Soikkeli
p. 044 494 4242
marita.soikkeli@attendo.fi

Fysioterapeutti tuo aktiivisuutta arkeen

Päijät-Hämeen alueella kaikissa ikäihmisten Attendo-kodeissa työskentelee oma fysioterapeutti. Fysioterapeutti varmistaa yhdessä hoitajien kanssa, että Attendo-kodin asukkaat voivat elää kuntouttavaa ja aktiivista arkea.

Usein kysyttyä hoivapalveluista

Miten hoivakotiin pääsee asukkaaksi? Saako asiakas itse valita mihin hoivakotiin muuttaa? Millaista hoivakodissa on asua? Mitä asuminen hoivakodissa maksaa ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? 

Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät täältä. 

Usein kysytyt kysymykset