Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Tervetuloa kotiin!

Attendo-kodissa asuminen on turvallista, kodinomaista ja viihtyisää. Meillä voit elää täyttä, omannäköistä elämää. Lue lisää hoiva- ja palvelukodeistamme.

hero icon left
hero icon right

Kun on aika muuttaa hoivakotiin

Attendo-kodin henkilökunta työskentelee asiakkaamme aidosti kohdaten. Meillä asiakas elää täyttä, omannäköistä elämää kodinomaisesti ja yhteisöllisesti. Attendo-koti on ikäihmisen koti, johon läheiset ovat lämpimästi tervetulleita vierailulle. Kotkan Attendo-kodit ovat joko uusia tai hiljattain remontoituja ja ne on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Attendo-kodit sopivat sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tällä sivulla voit kurkistaa tarkemmin Attendo-kotiemme toimintaan.

Tutustu tarkemmin hoivakoteihimme:

Tai kysy lisätietoja aluepäälliköltämme:
Kirsi Kruuse
p. 044 494 4008
kirsi.kruuse@attendo.fi

”Tuli aika, kun omakotitalomme jäi minulle liian suureksi ja vaativaksi hoitaa. Lasteni kanssa sovimme, että etsimme minulle uuden kodin hoivakodista. Nyt lapseni tietävät, että minulla on kaikki hyvin.”

Eine-rouva 86 vuotta

Einen uusi koti löytyi Attendolta

Eine-rouva muutti omakotitalostaan Attendo-kotiin, jossa kodinomainen, seurallinen ja aktiivinen arki on tasapainossa oman rauhan kanssa. Lue Einen mietteitä omannäköisen elämän viettämisestä hoivakodissa. 

Usein kysyttyä hoivapalveluista

Miten hoivakotiin pääsee asukkaaksi? Saako asiakas itse valita mihin hoivakotiin muuttaa? Millaista hoivakodissa on asua? Mitä asuminen hoivakodissa maksaa ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? 

Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät täältä. 

Usein kysytyt kysymykset