Tukiperhetoiminta

Tukiperhetoiminta on sosiaalihuoltolain mukainen tukitoimi. Tukiperhetoiminnan tavoitteena on tukea lasta ja hänen perhettään niin, että perhe voimaantuu ja selviytyy jatkossa omin voimin arjesta, lasten kasvatuksesta ja hoidosta.

Kaikilla perheillä ja lapsilla ei ole läheisverkoston tukea riittävästi tarjolla. Tukiperhe voi olla avuksi lapsiperheelle, kun tukea tarvitaan eikä ympärillä ole sukulaisia tai ystäviä. Tukiperheet ovat tavallisia perheitä, joilla on aikaa ja halua olla lasten tukena ja kykyä tarjota lapselle turvallista arkea sekä huolenpitoa.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tukiperheenä toimimisesta, ota yhteyttä.

 

Ryhdy tukiperheeksi!

Etsimme erilaisia tukiperheitä seuraaviin alkaviin tukiperhekoulutuksiin:

  • Helsinki: Helsingin tukiperhekoulutus pidetään la 24.3.2018 ja la 7.4.2018 klo 9:00 -16:00 Attendo Oy, Porkkalankatu 22 A, 00181 Helsinki.
  • Turku: Turun tukiperhekoulutus pidetään la 5.5.2018 ja la 19.5.2018 klo 9:00 – 16:00. Koulutuspaikka varmistuu lähempänä tilaisuutta.

Tukiperhe voi olla mm. lapsi perhe, lapseton perhe, mummolan kaltainen perhe. Yksin asuva aikuinen voi toimia myös tukiperheenä! Tukiperheet ovat tavallisia perheitä, joilla on aikaa ja halua olla lasten tukena ja kykyä tarjota lapselle turvallista arkea sekä huolenpitoa.

Kaikilla perheillä ja lapsilla ei ole läheisverkoston tukea riittävästi tarjolla. Tukiperhe voi olla avuksi lapsiperheelle, kun tukea tarvitaan eikä ympärillä ole sukulaisia tai ystäviä. Tukiperhetoiminnan tavoitteena on tukea lasta ja hänen perhettään niin, että perhe voimaantuu ja selviytyy jatkossa omin voimin arjesta, lasten kasvatuksesta ja hoidosta.

Tukiperheelle maksetaan hoitopalkkio ja kulukorvaus tukiperheenä toimimisesta. Tule mukaan toimintaan, tästä saa paljon iloa itsekin!

Ilmoittautumiset sähköpostilla perhehoito@attendo.fi Helsingin koulutuksen viimeistään 19.3.2017 mennessä Turun koulutukseen 27.4.2018 mennessä.

Lisätietoja sosiaalityöntekijät Sari Della Spina puh. 044 494 0011 tai Taina Sipola puh. 044 494 0010