Perusterveydenhuolto ja työterveys

Perusterveydenhuolto · Työterveys
Perusterveydenhuolto ja työterveys Tarjoamme monipuolisia henkilöstöpalveluita kunnille, sairaanhoitopiireille sekä yksityisille yrityksille. Kuntalaiset tarvitsevat laadukasta hoitoa ilman pitkiä jonoja kaikkina kellonaikoina ja viikonpäivinä. Virkalääkärit puolestaan tarvitsevat riittävästi lepoa, jotta voivat hoitaa kuntalaisten terveyttä. Olemme tuoneet tähän ratkaisun tuottamalla monipuolisesti lääkäripalveluita päivätyöhön, päivystykseen ja työterveyteen. Attendon lääkäripalveluiden käyttö on kunnalta panostus terveyspalvelujen saatavuuteen ja laatuun sekä omien virkalääkärien työhyvinvointiin. Tarjoamme pitkäaikaisia tai lyhytaikaisia henkilöstöpalveluita, asiakkaan tarpeesta riippuen.

Näytä yksiköt!

Valitse toiminta
Koko Suomi

Voit soittaa meille: 030 634 2000

Perusterveydenhuolto ja työterveys

Tarjoamme monipuolisia henkilöstöpalveluita kunnille, sairaanhoitopiireille sekä yksityisille yrityksille. Kuntalaiset tarvitsevat laadukasta hoitoa ilman pitkiä jonoja kaikkina kellonaikoina ja viikonpäivinä. Virkalääkärit puolestaan tarvitsevat riittävästi lepoa, jotta voivat hoitaa kuntalaisten terveyttä. Olemme tuoneet tähän ratkaisun tuottamalla monipuolisesti lääkäripalveluita päivätyöhön, päivystykseen ja työterveyteen. Attendon lääkäripalveluiden käyttö on kunnalta panostus terveyspalvelujen saatavuuteen ja laatuun sekä omien virkalääkärien työhyvinvointiin. Tarjoamme pitkäaikaisia tai lyhytaikaisia henkilöstöpalveluita, asiakkaan tarpeesta riippuen. 

Lääkärimme työskentelevät työterveydessä, terveyskeskuksissa, osastoilla, päivystyspisteissämme sekä vanhuspalveluiden parissa. Attendolaisella on mahdollisuus valita työpaikka monien toimipisteiden joukosta koko Suomen alueelta. Työaika mietitään jokaisen omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Attendolla voi tehdä myös erikoistumisen palveluita.  

Olethan yhteydessä, jos haluat kysyä lisää työvaihtoehdoistamme tai palveluistamme!