• Attendo Porlamminhelmi - slideshow - Porlammi-885x590px
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 3
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - Porlammi-1920x550px
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 2
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 20
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 1
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 18
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - Mummo-885x590px
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - 17
  • Attendo Porlamminhelmi - slideshow - MG_3439

Attendo Porlamminhelmi

Lapinjärvi · hoivakoti · Ikääntyneet

Palvelukoti PorlamminHelmi on Lapinjärvellä sijaitseva 20 ikärikkaan asukkaan liikuntaan ja aktiivisuuteen kannustava hoiva, asumis- ja kuntoutuspalvelun koti. PorlamminHelmi on avautunut 1.10.17.

Hoivakodin päällikkö

Piia Rantasalmi

Puhelin: 044 7304 590

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Palvelukodin päällikön sähköposti: piia.rantasalmi@mikeva.fi Palvelukodin ohjaajien puhelinnumerot: puh. 044 768 4482

Puhelin: p. 044 730 4590

Osoite

Ruhantie 2, 07820 Lapinjärvi, Suomi

Lisätietoja

Palvelukoti PorlamminHelmi on Lapinjärvellä sijaitseva ikärikkaiden hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelun huusholli, joka on avannut ovensa asukkaille 1.10.17. PorlamminHelmen kodeissa asukkaille tarjotaan portaatonta hoiva-asumista sekä myös lyhytaikaishoivaa ja kuntoutuspalveluita. Hoivakodissa asutaan esteettömästi 20:ssä lämpimässä ja välittävässä kodissa. Kodin asunnoista viisi on suunnattu kevyempään palveluasumiseen. Näissä kodeissa on minikeittiöt sekä omat sisäänkäynnit. Porlammin kotiin voi tulla asukkaaksi tai lyhytaikaishoivaan palvelusetelillä, kunnan ostopalveluna tai täysin itsemaksavana asukkaana.

PorlamminHelmi luo Hyvää Oloa

Palvelukoti PorlamminHelmi sijaitsee luonnonkauniissa maalaismaisemassa, joka antaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Porlammin kodissa ihmislähtöisyys, liikunnallisuus ja aktiviinen arki kuuluvat kiinteänä osana asukkaiden eloon. PorlamminHelmen kodissa jokaisella asukkaalla on huushollissa oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Oman kodin lisäksi asukkaiden käytössä ovat viehättävät ja kodikkaat yhteiset tilat, joissa rentoudutaan, vietetään aikaa sekä puuhataan arjen askareiden parissa yhdessä ja erikseen. Porlammin kodin keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvitteluihin ja juhliin. Kodin sauna lämpenee halukkaille löylyttelijöille aina tarpeen mukaan.

Aktiivista ja liikunnallista arkea

Kodin arki on monipuolista, vaihtelevaa ja elämänmakuista. Porlammilla eletään normaalia arkea omassa kodissa. Harrastukset, ystävät, läheiset ja muut arjen toimet kuuluvat luonnollisena osana kodin toimintaan. Talo on avoin olohuone kaikille ympäristön ikäihmisille! Porlammin huushollissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria, ja kodin kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään rikkaaseen elämään. Liikunta ja kuntoutus elävät PorlammiHelmen kodin kaikessa toiminnassa. Asukkaita ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti. Kodissa eletäänkin aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan arkea monipuolisesti.

Tehokuntoutusjaksot

PorlamminHelmessä toimivat myös tehokuntoutusjaksot, jotka sisältävät ympärivuorokautisen hoivan sekä tehokkaan ja täsmennetyn kuntoutuksen. Tavoitteena on, että kuntoutusjaksolta asiakas siirtyy takaisin kotiinsa hyväkuntoisena. Kuntoutumista asiakas voi jatkaa Porlammin kodilla päivä- tai kotikuntoutuksena.

Osaava henkilökunta

Ympäri vuorokauden on kodissa paikalla ammattitaitoista henkilökuntaa, jotka ohjaavat ja auttavat sekä huolehtivat asukkaista. Moniammatillinen tiimi on saanut koulutuksen sosiaali- tai terveysalalle. Kodin toiminnan tavoitteena on asukkaiden ja henkilökunnan Hyvä Olo!   Porlammin kodit löydät osoitteesta: Ruhantie 2, 07820 Porlammi (Lapinjärvi)