Puolanka

Kuntaturva
Attendo on vastannut Puolangan kunnan sosiaali- ja terveyspalveluista vuodesta 2013. Puolangan palvelutaso on kohentunut ja laatuun painotettu kilpailutus on tuottanut tulosta. Kuntaturva on tuonut palvelut lähelle puolankalaisia.

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi

Puolangan palvelutaso on parantunut merkittävästi

Puolanka painotti kilpailutuksessaan erityisesti sosiaali- ja terveyspalveluiden laatua. Attendon Kuntaturvan myötä lähipalveluksi on saatu muun muassa paikallisten tarpeiden mukaista erikoissairaanhoitoa. Jo ensimmäisen vuoden aikana erikoissairaanhoidon jonotusaika lyheni 60:sta viikosta 6:een viikkoon. Kunnanjohtaja Seppo Rajala kertoikin ensimmäisen Kuntaturva-vuoden lopussa Kainuun Sanomille, että puolankalaiset ovat tyytyväisiä Kuntaturva-asiakkaita.

”Ensimmäinen yhteistyövuosi on sujunut jopa ennakoitua paremmin. Tämä koskee erityisesti kuntalaisten saamia palveluja ja yhteistyötä Attendon kanssa.” Seppo Rajala, Puolangan kunnanjohtaja, Kainuun Sanomat 16.12.2013

Lääkäriin pääsee Puolangalla nykyään nopeasti, sillä kiireettömissä ajoissa on alle viikon jono ympäri vuoden. Myös pääsy hammaslääkärille on helpottunut. Avasimme Puolangalla myös jo kertaalleen suljetun ikäihmisten hoivakodin, ja mahdollistimme ympäri Kainuuta sijoitettujen puolankalaisvanhusten paluun kotikuntaansa. Oli sitten kyse erikoissairaanhoidosta tai vanhustenhoivasta, Kuntaturva tuo palvelut lähelle kuntalaisia.

”Kun asiantunteva apu löytyy nopeasti ja läheltä, ollaan tyytyväisiä.” Marjatta Heikkinen, Puolangan terveysaseman osastonhoitaja, Kaleva 20.1.2013.

 

Puolangan sosiaali- ja terveyspalvelujen kotisivut: terveys.puolanka.fi 

 

Lisätietoja:

Antti Raimovaara, Kuntaturvajohtaja
antti.raimovaara@attendo.fi
puh. 040 487 5190