Attendo Selma hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Lappeenranta · Vanhainkoti Lappeenranta

Attendo Selma on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Selma sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Selma sijaitsee rauhallisella, vehreällä alueella Lauritsalan keskustan tuntumassa, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Hoivakodin johtaja

Riikka Sointu

Puhelin: 041 454 0001

Hei, olen Riikka Sointu. Soita ja kysyy lisää Attendo Selman seniorikodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Selmankatu 5, 53300 Lappeenranta

Ruoka

Asukkaiden ruoka valmistetaan Attendo Hopeahelmen keittiössä, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Selmassa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat. 

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

  • Attendo Selmassa on  asukashuoneita 14, kaikki yhden hengen huoneita.
  • Huonekoko on noin 20-30m2.
  • Laajennus valmistunut 2004.

Attendo Selmassa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.  Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja  turvallinen piha-alue.

Toiminnallisuus ja viriketoiminta hoivakodissa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden.

 Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.