Seniorikodit

 • Seniorikodit

  Seniorikodit on tarkoitettu aktiivisille senioreille, joilla ei ole tarvetta tehostetun palveluasumisen kaltaiselle ympärivuorokautiselle hoidolle, mutta jotka haluavat asua palveluiden ääressä ja helpottaa elämäänsä. Seniorikodeissa vuokraat meiltä laadukkaan asunnon ja sinulle räätälöidyn, elämää helpottavan palvelupaketin.

 • Attendo Aviapolis on nyt avattu

  Vantaalle, Veromiehen kaupunginosaan on avattu toukokuussa 2019 Attendon uusin kohde, Attendo Aviapolis. Aviapolis on laadukas seniorikoti joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. 

  Hae

  Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

  Yksiköt

  Koko Suomi
  Näytetään 4/4
  Kuvaus Yhteystiedot  

  Attendo Milka Seniorikoti

  Attendo senorikoti Milka sijaitsee Vaasassa. Talon neljännessä kerroksessa on vuokra-asuntoja...

  seniorikodit, senioriasuminen

  044 494 2840

  Sepänkyläntie 13–15, 65100 Vaasa

  044 494 2840

  Sepänkyläntie 13–15, 65100 Vaasa

  Här finns lediga platser!

  Attendo Aliisa Seniorikoti

  Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva laadukas seniorikoti. Talossa on vuokra-asuntoja...

  seniorikodit, Seniorikodit Reijola

  p. 044 494 2710

  Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola

  p. 044 494 2710

  Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola

  Här finns lediga platser!

  Attendo Aviapolis Palvelutalo

  Attendo Aviapolis on kesällä 2019 Vantaalle valmistunut viihtyisä täyden palvelun palvelutalo...

  p. 044 494 3266

  Perintökuja 14, 01510 Vantaa

  p. 044 494 3266

  Perintökuja 14, 01510 Vantaa

  Här finns lediga platser!

  Attendo Korkeavuori Seniorikoti

  Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistunut laadukas ja viihtyisä täyden palvelun...

  Senioriasunnot, Kotka, Senioriasunnot Kotka

  Korkeavuorenkatu 13, 48100 Kotka

  Korkeavuorenkatu 13, 48100 Kotka

  Här finns lediga platser!
  5

  Seniorikodit

  Attendon seniorikoti sopii sinulle, joka haluat asua itsenäistä elämää omassa viihtyisässä asunnossa ja ostaa tarpeitasi vastaavat palvelut kotiisi. Yhteisöllinen ympäristö luo puitteet turvalliselle elämälle, jossa ammattitaitoinen henkilöstö on  aina tarvittaessa apuna. 

   Viihtyisää, yhteisöllistä ja omaa rauhaa

  Attendon seniorikodissa sinulla on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Seniororiasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Asuntoja on tarjolla yksiöinä ja kaksioina ja koot vaihtelevat n. 30 m2- 53 m2 välillä.

  Kun kaipaat seuraa, palvelutaloistamme löytyy useimmiten yhteisiä tiloja, joissa voit viettää aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä.

  Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin

  Asumisen kuukausikustannus koostuu palvelupaketista ja vuokrasta. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluista. Turvaranneke ja aktiviteetit kuuluvat myös pakettiin. Valittavana on valmiita eritasoisia palvelupaketteja, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

  Terveellistä ruokaa

  Palvelutalossa tarjotaan terveellistä ja monipuolista, suomalaiseen makuun sopivaa kotiruokaa. Suurimassa osassa seniorikotejamme on oma keittiö ja kokki. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna. Senioriasunnossa on myös oma keittiö, jossa ruokaa voi valmistaa itse.

  Ammattitaitoinen henkilökunta antaa elämälle varman, turvallisen pohjan

  Talossa on oma, ammattitaitoinen henkilökunta, jolle asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on  ensisijaisen tärkeää. Palvelutalossamme voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea.

  Palveluasumisen tuet

  Seniorikotiimme voit tulla omakustanteisesti tai kuntakohtaisesti myönnettävällä palvelusetelillä. Tutustu myös Kelan myöntämiin etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen. Tarvittaessa henkilökuntamme opastaa ja auttaa tukien hakemisessa.

  Miten seniorikotiin pääse asumaan

  Attendon seniorikotiin haku käynnistyy olemalla yhteydessä yksikönjohtajaan, joka osaa kertoa varaustilanteesta. Palvelutalon seniorikotien ollessa täynnä voit jättää tietosi varauslistalle ja palaamme heti kun paikka vapautuu.  Osaan senirokodeistamme  hakeminen vaatii hakulomakkeen täyttämisen, joilla varmistamme että asukkaan hakukriteerit kohteeseen täyttyvät (esim. Aravarahoitteiset kohteet).

  Tule tutustumaan!

  Attendon seniorikoteja löytyy mm. Kotkasta, Helsingistä ja Vantaalta. Seniorikotejamme ovat mm. Vantaan Attendo AviapolisAttendo Mellunmäki, Kotkassa sijaitseva Korkeavuori sekä Kouvolan Kankaronpuisto.

  Ota yhteyttä yksikönjohtajaan ja sovi tapaamisesta niin kerromme mielellämme lisää ja esittelemme paikat ja palvelut sinulle tai läheisellesi.