• Seniorit

Attendo Aliisa Seniorikoti

seniorikodit · Seniorikodit Reijola

Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva laadukas seniorikoti. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Reijola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Hoivakodin johtaja

Sisko Ratilainen

Puhelin: 044 494 2710

Hei, olen Sisko Ratilainen. Soita ja kysyy lisää Attendo Aliisan hoivakodista.

Puhelin: p. 044 494 2710

Osoite

Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola

Ruoka

Attendo Aliisassa tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat.  Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Laadukasta ja turvallista asumista omassa kodissa

Attendo Aliisan seniorikodeissa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. 

Senioriasunnot sijaitsevat hoivakodin pihapiirissä olevassa rivitaloasunnossa. Rivitalossa on neljä senioriasuntoa. Asunnot ovat kooltaan rivitalossa 35m2.