• Seniori

Attendo Joen hoiva seniorikoti

Senioriasuminen Seniorikoti Joensuu

Joen hoiva on Joensuussa sijaitseva, laadukas seniorikoti. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoivakodin johtaja

Tarja Rytkönen

Tarja Rytkönen

Puhelin: 050 385 1171

Hei, olen Tarja Rytköneni ja vastaan Attendo Joen Hoivasta.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

 

Keittiöpäällikkö Tiina Karvinen-Kervinen

p. 050 337 0815, s-posti emanta@jhoiva.fi 

 

 
Puhelin: 050 385 1171

Osoite

Ruoritie 1, 80160 Joensuu

Ruoka

Attendo Joen Hoivassa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat.  Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

 

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Johanneksen seniorikodeissa  kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.