• Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista

Attendo Johannes seniorikoti

seniorikodit · Senioriasunto · senioriasuminen Tampere

Attendo Johannes on joulukuussa 2017 Tampereelle valmistunut palvelukoti. Johanneksessa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Johannes sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Hoivakodin johtaja

Teija Muro

Teija Muro

Puhelin: 044 494 2770

Hei, olen Teija Muro. Soita ja kysy lisää Attendo Johanneksen hoivakodista.

Puhelin: 044 494 2770
Sähköposti: teija.muro@attendo.fi

Osoite

Meesakatu 4, 33400 Tampere

Ruoka

Attendo Johanneksessa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Palvelutalon ruokala palvelee myös ulkopuolisia asiakkaita.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Johanneksen seniorikodeissa  kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Voi tilata valmiit maukkaat annokset kotiisi palvelutalon omasta keittiöstä.