• kankaronpuistoseniori

Attendo Kankaronpuisto Seniorikoti

senioriasuminen · seniorikodit · Senioriasuminen Kouvola · Seniorikoti Kouvola

Kouvolassa sijaitsee ulkoilu ja puutarha -teemainen seniorikotimme, Attendo Kankaronpuisto. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Kankaronpuisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Hoivakodin johtaja

Paula Kurronen

Paula Kurronen

Puhelin: 044 494 4916

Hei,olen Paula Kurronen ja vastaan Attendo Kankaronpuiston hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

  • Seniori 1.            p. 044 494 4709
  • Seniori 2.            p. 044 494 4710
Seniori 1: 044 494 4709
Seniori 2: 044 494 4710
Seniori 1: 044 494 4709
Seniori 2: 044 494 4710

Osoite

Palovartijantie 16, 45100 Kouvola

Ruoka

Tarjoamme ikäihmisille suunniteltua terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista perusruokaa. Ruokien valmistuksessa huomioimme asukkaidemme yksilölliset toiveet ja erikoisruokavaliot. Kankaronpuistossa tarjoiltava ruoka tulee naapurissa sijaitsevan Attendo Kankaron hoivakodin keittiöstä.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Kankaronpuiston seniorikodeissa  kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet.

Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.