• Korkeavuori asunto
  • Pelailua
  • Clone of Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista
  • Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista

Attendo Korkeavuori Seniorikoti

Senioriasunnot · Kotka · Senioriasunnot Kotka

Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistunut laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita.

Seniorikodin johtaja

Helena Tiainen

Puhelin: 044 494 1290

Hei,olen Helena Tiainen ja vastaan Attendo Korkeavuoren senioriasunnoista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat: p. 044 494 1293
Hoitajat: p. 044 494 1293

Osoite

Korkeavuorenkatu 13, 48300 Kotka

Ruoka

Meillä on oma keittiö. Tarjoamme ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Johanneksen seniorikodeissa  kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.