• olohuone

Attendo Kotipihlaja Seniorikoti

seniorikoti

Attendo Kotipihlaja valmistuu joulukuussa 2019 Savonlinnaan. Attendo Kotipihlaja on viihtyisä ja turvallinen palvelutalo. Talossa on yhteensä 23 senioriasuntoa. Kotipihalaja sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä on kaikki palvelut.

Palvelupäällikkö

Anu Väänänen

Puhelin: p. 040 752 7666

Hei, olen Anu Väänänen. Soita ja kysyy lisää Attendo Kotipihlajan seniorikodeista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 040 752 7666

Osoite

Pihlajavedentie 6 B, 57170 Savonlinna

Ruoka

Attendo Kotipihlajassa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Tarjoamme asukkaille herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Seniorikoti Kotipihlajasta

Attendo Kotipihlaja valmistuu Savonlinnan kauniiseen maisemaan vuoden 2019 lopussa. Kotipihlajassa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin. Kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla.Kotipihlajassa on yhteensä 23 senioriasuntoa ikäihmisille. Senioriasunnot sijaitsevat talon 1. ja 2. kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on viisi senioriasumisen asukashuonetta omalla keittiöllä ja terassilla.  Kolmannessa kerroksessa on 18 senioriasumisen asukashuonetta omalla keittiöllä ja ranskalaisella parvekkeella. Kaikki senioriasuntomme ovat kooltaan 31,5-32,5 m2. 

 Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. 

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.