• Asukas ja hoitaja

Attendo Loviisanhovi Seniorikoti

Senioriasuminen Loviisa · Seniorikodit Loviisa

Attendo Loviisanhovi on Loviisassa sijaitseva palvelutalo. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoivakodin johtaja

Anniina Lusma

Puhelin: 044 494 1810

Hei, olen Anniina Lusma. Soita ja kysy lisää Attendo Loviisanhovin hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Jukola (senioriasunnot) p.  044 4941816

Osoite

Arkkitehdintie 8, 07900 Loviisa

Ruoka

Tarjoamme ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Hoivakodin teema otetaan huomioon Loviisanhovin ruokakulttuurissa mahdollisuuksien mukaan. Palvelupaketti sisältää aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin sekä kahvileivän, päivällisen ja iltapalan.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Loviisanhovissa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja terassit. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. 

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on eritasoisia palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.