• Clone of Havainnekuva valmiista hoivakodista.
  • Seniorit

Attendo Milka Seniorikoti

seniorikodit · senioriasuminen

Attendo senorikoti Milka sijaitsee Vaasassa. Talon neljännessä kerroksessa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Milka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Hoivakodin johtaja

Elisa Jokela

Elisa Jokela

Puhelin: 044 494 2840 (arkisin klo 8-16)

Hei, olen Elisa Jokela. Soita ja kysy lisää Attendo Milkan seniorikodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

1. kerros 044 494 2843
2. kerros 044 494 2844
3. kerros 044 494 2842

Puhelin: 044 494 2840
Sähköposti: elisa.jokela@attendo.fi

Osoite

Sepänkyläntie 13–15, 65100 Vaasa

Ruoka

Attendo Milkassa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Milkan seniorikodeissa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Milkan senioriasunnot sijaitsevat hoivakodin neljännessä kerroksessa ja alemmissa kerroksissa on tarjolla tehostettua palveluasumista ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma asunto, jossa on keittiö ja WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Attendo Milkassa on asukkaille yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila. Yhteisissä tiloissa on myös saunaosasto.