• Yhdessä

Attendo Sammalpolku seniorikoti

Senioriasuminen Oulu · Seniorin asuminen Oulu

Attenod Sammalpolku on uusi Ouluun avautunt palvelukoti. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hoivakodin johtaja

Tanja Piltonen

Puhelin: 044 494 0200

Hei, olen Tanja Piltonen. Soita ja kysyy lisää Attendo Sammalpolun palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: 044 494 0200

Osoite

Sienitie 8, 90650 Oulu

Ruoka

Attendo Sammalpolussa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaille kotoisat ja maistuvat ateriat. Palvelukodissamme tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Sammalpolun seniorikodeissa kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla.  Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. 

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin.

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on eritasoisia palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.