• Seniori

Attendo Tähdistö Seniorikoti

Seniorikoti Riihimäki · Seniorin asuminen · Senioriasunnot

Riihimäelle on avattu uusi ikäihmisten seniorikoti, Attendo Tähdistö. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Tähdistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Yksikön johtaja

Tea Mäki-Mantila

Tea Mäki-Mantila

Puhelin: 044 494 1877

Hei, olen Tea Mäki-Mantila. Soita ja kysy lisää Attendo Tähdistön seniorikodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat, senioriasuminen: 044 494 1111
Hoitajat, senioriasuminen: 044 494 1111

Osoite

Väinö Sinisalon katu 7, 11130 Riihimäki

Ruoka

Attendo Tähdistössä on oma valmistuskeittiö, jossa valmistuvat herkulliset ruoat ja leivotaan leivät, sekä makeat kahvileivät itse.

Hyvä ruoka on meille attendolaisille kunnia-asia. Lue lisää Attendon ruuasta ja tutustu ruokalistoihimme täältä.

Lisätietoja

Huoletonta ja turvallista elämää omassa kodissa

Attendo Tähdistön seniorikodeissa  kotinasi on viihtyisä oma vuokra-asunto, jonka sisustat oman makusi mukaan. Asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Voit osallistua erilaisiin aktiviteetteihin oman kiinnostuksesi mukaisesti. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä. Seniorikodissa on oma keittiö, jossa ruoka valmistetaan itse. Myös vieraat ovat tervetulleita nauttimaan terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista kotiruokaa. Voit valita palvelusopimukseesi aterioita ruokasalissa tai lämpimänä kotiin kuljetettuna.

Oma koti ja tilat

Tiloista löytyy viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Seniorikoti on varustettu hoitajakutsujärjestelmällä, johon on mahdollista liittää mm. liiketunnistimia ja muita edistyneitä valvontajärjestelmiä turvaamaan asukkaiden avuntarve kaikkina vuorokauden aikoina.

Tarvitsemasi palvelut suoraan kotiisi

Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria- siivous- pyykki- ja hoivapalveluita. Valittavana on eritasoisia palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisen tarpeen mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Talossa on oma, ammattitaitoinen terveys- ja sosiaalialan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.