Attendo Telkänpesä seniorikodit

seniorikodit · Senioriasunnot · seniorikoti Jyväskylä · Senioriasunto Jyväskylä

Seniorikodit ovat uusi asumisen tapa, jossa vuokraat oman laadukkaan vuokra-asunnon ja ostat pakettina tarvitsemasi määrän palveluita. Seniorikodit soveltuvat ikäihmiselle jolla on hiukan palveluiden tarvetta ja joka haluaa elää huolettomasti, mutta ei tarvitse tehostettua palveluasumista.

Hoivakodin johtaja

Mirja Ikonen

Puhelin: 044 744 9787

Hei, olen Mirja Ikonen. Soita ja kysyy lisää Attendo Telkänpesän seniorikodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Physiotherapist:
0400 941 578
Physiotherapist:
0400 941 578

Osoite

Telkäntie 2 C, 40400 Jyväskylä

Ruoka

Telkänpesässä syödään hyvin. Talossa toimii laadukas ravintola jossa Attendon oma henkilökunta valmistaa ruokaa alusta alkaen. Asukkaat voivat joko syödä viihtyisässä ruokasalissa tai tilata ruuat omaan asuntoonsa. Myös asukkaiden vieraat ovat tervetulleita ravintolaan. Lue lisää Attendon omista keittiöistä ja ruuasta

Lisätietoja

Tarjolla olevat seniorikodit

Telkänpesän senioriasunnoissa asutaan itsenäisesti omassa vuokra-asunnossa. Telkänpesä on turvallinen, virikkeellinen ja palveleva senioriasumisympäristö. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita.

  • Yksiöt 38–47 m2: 1 h ja tupakeittiö + kh + lasitettu parveke
  • Kaksiot: 2 mh + tupakeittiö + kh + lasitettu parveke

Vuokra-asunnoissa on keittiö, jossa on liesi, jääkaappi-pakastin tai jenkkikaappi. Asunnot kalustetaan itse. Asuntoihin otetaan oma sähkösopimus ja kotivakuutus vastuuosalla. Senioritaloissa on yhteiset saunatilat, pyykkituvat ja toimintatilat. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös häkkivarasto. Parkkipaikan ja oman saunavuoron saa tarvittaessa.

Telkänpesässä on 80 seniorivuokra-asuntoa kolmessa kerrostalossa. Telkäntie 2A, Telkäntie 2B ja Telkäntie 2C. Telkäntie 2A- ja 2B-talojen yhteydessä on palvelukeskus ruokailutiloineen. Telkäntie 2C -talossa ei ole omaa ruokailutilaa.

 

Hakeminen

Telkänpesän seniorikodit ovat Aran rahoittamia vuokra-asuntoja. Asunnot omistaa yleishyödyllinen yhdistys Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö rs. Asuntoja haetaan Aran vuokra-asunto hakemuslomakkeella. Linkki Aran sivuille ja lomakkeeseen.

Lisätietoja:

www.ara.fi/asukasvalinta

Tulostettava Aran asutohakulomake

Hakijan muistilista

  1. Tee asuntohakemus ja palauta: Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö, Telkäntie 2, 40400 Jyväskylä. Muista laittaa hyvät yhteystietosi asuntohakemukseen.
  2. Katso asuntojen pohjapiirrokset ja valokuvat (esimerkkejä ylempänä).
  3. Ota selville KELAn asumistukimahdollisuus. kela.fi/ eläkkeensaajan asumistuki.