• Hoivapalvelut

Attendo Sepänrinne

Tehostettu palveluasuminen · Ikäihmiset Muistisairaat

Attendo Sepänrinne on Kirkkonummelle syksyllä 2019 avautunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea.

Hoivakodin johtaja

Suvi Liimatainen

Puhelin: 044 720 3134

Tavoitettaviss arkisin 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat (24/7): 044 720 3113
Hoitajat (24/7): 044 720 3113

Osoite

Sepänrinteentie 7, 02480 Kirkkonummi

Ruoka

Attendo Sepänrinteen hoivakodissa on oma keittiö, jossa valmistetaan herkulliset, ikäihmisille sopivat ateriat. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Sepänrinne

Olemme ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Sepänrinne sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Kaikki huoneet ovat kooltaan 22 m2.  Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. 

Attendo Sepänrinteessä ä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosastoa. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Omavalvontasuunnitelma

Toiminnallinen arki

Attendo Sepänrinteessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Asukkaaksi Sepänrinteeseen on mahdollista päästä palvelusetelillä tai omakustanteisesti.