Sysmä

Kuntaturva
Sysmä on tehnyt päätöksen ulkoistaa kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut Attendolle, ja liittyy Attendo Kuntaturva 
-kuntien joukkoon.

 Kuntaturva-mallissa päätösvalta sote-palveluista säilyy kunnalla ja taloudellisen riskin kantaa Attendo. Attendon palvelutuotanto alkaa Sysmässä 1.1.2017.

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi
Sysmä valitsi Attendon yhteistyökumppanikseen tuottamaan kuntalaisten sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2017 alkaen. Sopimuksella Attendon kanssa Sysmä turvaa kuntalaisille lähipalvelut; ne säilyvät ennallaan ja jopa paranevat. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lääkäriin ja hammaslääkäriin pääsee kohtuullisessa ajassa tutussa toimipaikassa.
 
Sysmäläiset saavat hyvää palvelua ja työpaikat säilyvät Sysmässä. Työntekijät siirtyvät Attendon palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Työntekijät ovat Attendon tärkein voimavara, ja yritys panostaa henkilöstön hyvinvointiin, viihtyvyyteen ja pysyvyyteen. Päätäntävalta sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä pysyy paremmin kunnan omissa käsissä. Hyvinvoinnin edistäminen on yhteistyötä, mikä tarkoittaa sitä, että kuntalaisia kuullaan ja heidän mielipiteensä huomioidaan.
 
Sysmän sosiaali- ja terveyspalvelujen kotisivut: terveys.sysma.fi
 

Lisätietoja:

Kirsi Pitkälä, Kuntaturvajohtaja
kirsi.pitkala@attendo.fi
p. 0400 184 152