• Clone of Attendon hoivakodeissa eletään viihtyisää ja toiminnallista arkea.

Attendo Tähdistö Hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen · Kevyt palveluasuminen · Vanhuspalvelut

Attendo Tähdistö on valmistunut marraskuussa 2018 Riihimäen Peltosaareen, aivan rautatieaseman viereen ja palvelujen äärelle. Attendo Tähdistössä eletään elämänmakuista arkea, jota rytmittää yhteisöllisyys ja arjen toiminnallisuus. Tähdistössä jokainen asukas on oman elämänsä tähti ja elää oman näköistään elämää sekä arkea. Tähdistössä viihdytään!

Yksikön johtaja

Tea Mäki-Mantila

Tea Mäki-Mantila

Puhelin: 044 494 1877

Hei, olen Tea Mäki-Mantila. Soita ja kysy lisää Attendo Tähdistön palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Senioriasuminen 7-21 : 044 494 1111
Hoitaja Senioriasuminen 7-21 : 044 494 1111

Osoite

Väinö Sinisalon katu 7, 11130 Riihimäki

Ruoka

Attendo Tähdistössä on oma valmistuskeittiö, jossa valmistuvat herkulliset ruoat ja leivotaan leivät, sekä makeat kahvileivät itse.

Hyvä ruoka on meille attendolaisille kunnia-asia. Lue lisää Attendon ruuasta ja tutustu ruokalistoihimme täältä.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

 Attendo Tähdistö on Riihimäellä sijaitseva hoivakoti. Talossa on yhteensä  65 asuntoa. Tehostettu palveluasuminen tuotetaan kerroksissa 1 ja 2. Kerrokset 3 ja 4 ovat senioriasuntoja. Tiloista löytyy viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Seniorikoti on varustettu hoitajakutsujärjestelmällä, johon on mahdollista liittää mm. liiketunnistimia ja muita edistyneitä valvontajärjestelmiä turvaamaan asukkaiden/ asiakkaiden ja henkilökunnan avuntarve kaikkina vuorokauden aikoina.

Toiminnallinen arki

Attendo Tähdistössä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Asukasvalinta ja asukasmaksut

Asukasvalinnassa tehdään yhteistyötä asukkaan sijoittamista harkitsevan kunnan/kaupungin kanssa. Myös palveluseteliä käyttävät asukkaat eri kunnista sekä täysin itsenäisesti maksavat asukkaat ovat tervetulleita.  Kuntien/kaupunkien hoivakotiin ohjaamat asukkaat saavat kunnalta/kaupungilta kirjallisen päätöksen hoivakotipaikan saamisesta. Asiakasmaksut määräytyvät tuolloin myös kunnan/kaupungin normaalin linjan mukaisesti.