• tähti

Attendo Tähti palvelukoti

Mielenterveyskuntoutujat · Asumispalvelut Hämeenkyrö

Attendo Tähti on elokuussa 2019 valmistunut moderni ja viihtyisä mielenterveyskuntoutujien palvelukoti luonnonkauniissa Hämeenkyrössä. Tarjoamme asumis- ja kuntoutuspalveluita viidelletoista asukkaalle.

Yksikön johtaja

Kirsi Sovijärvi

Puhelin: 044 494 1600

Hei, olen Kirsi Sovijärvi ja vastaan Attendo Tähden palvelukodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Pohjantähdentie 14, 39200 Kyröskoski

Ruoka

Ruokailu on tärkeää niin fyysisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kuin sosiaalisen aktiivisuuden kannalta. Palvelukodissamme on yhteiset ruokailutilat, joissa tarjoillaan terveellisiä ja maittavia aterioita: aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen sekä iltapala.

Lisätietoja

Attendo Tähti

Attendo Tähti tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluita viidelletoista mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään.  Sijaitsemme Hämeenkyrössä, Kyröskoskella kauniissa maalaismaisemissa.  Luonto ja monipuoliset ulkoilumaastot sijaitsevat aivan kodin lähellä. Myös Kyröskosken taajaman peruspalvelvelut ovat helposti saavutettavissa. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen ja kodin yhteistilat kutsuvat yhteiseen ajanviettoon. Asukkaiden yksityisyyttä kunnioitetaan, samalla yhteisöllisyyteen ja sosiaalisten taitojen vahvistamiseen kannustaen.

Mielekästä arkea

 Jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen, päivittäistä työtä ohjaava kirjallinen asumissuunnitelma, jossa määritellään asumiseen liittyvät tavoitteet. Mielekäs arki sisältää meillä yhteistä aktiivista elämää: kodin viikkoa rytmittävät monipuoliset toiminnalliset ja kuntouttavat virikeryhmät sekä muu kodin viikko-ohjelman mukainen toiminta.  Asukkaat osallistuvat kodin virike- ja muuhun toimintaan voimavarojensa ja toimintakykyjensä mukaisesti. Virikeohjelma on suunniteltu siten, että se tukee ja vahvistaa asukkaiden kuntoutumista, opettaa ja vahvistaa arjen taitoja, luo asukkaille itseluottamusta elämään sekä omiin taitoihin. Myös sosiaalisia taitoja opetellaan erilaisten asiointien, vierailujen ja arjen kohtaamisten avulla. Sosiaali ja/tai terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.