Resurs Bank rahoitus ja osamaksu

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.

Edut

Rahoitustilillä on monia etuja.

  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Rahoitusesite

Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

 

Esimerkki 10 kk:n rahoituslainasta

Tyyppiesimerkki 10 uukauden rahoitusvaihtoehdosta *

Luotto-otos

1 6000 €

Vuosikorko

0 %

Käsittelymaksu / kk

5 €

Tilimaksu

15 €

Todellinen vuosikorko

4,74 %

Luoton kustannukset

65 €

Osamaksuerä /kk**

165 €

Maksettava kokonaismäärä

1 665 €

*Esimerkkilaskelma on tehty 15.3.2018. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu Oikeusministeriön asetuksen (824/2010) mukaisesti.

**Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella. Kuukausi maksuvaihtoehdon valinnan jälkeen osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu.

 

Hae rahoituspäätös noeasti verkosta

Avaa rahoitushakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 
Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

 

Luoton myöntää:

Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, FI-00002 Helsinki
Asiakaspalvelu: 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi | resursbank.fi