Tule Attendolle töihin

Attendo · Työpaikat · Hoitotyö
Haluatko suorittaa lähihoitajatutkintosi loppuun oppisopimuksella? Ota yhteyttä!

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi

Attendolla työskenteleviä yhdistää vankka ammattitaito, korkea ammattietiikka ja innostunut, sitoutunut asenne työhön. Meillä pääset hyödyntämään kaikkia koulutuksessasi saamiasi tietoja ja taitoja, opit uutta ja saat tukea ammatilliselle kehitykselle. 

Hoivakotimme ovat antoisia työpaikkoja hoiva-alan ammattilaisille, jotka ovat aidosti kiinnostuneita vanhustyöstä. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, sosionomeja, geronomeja ja hoiva-avustajia. Henkilöstömme yhteinen tavoite on tarjota vanhuksille turvallinen koti ja laadukasta palvelua koko elämän ajaksi.

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa on mahdollista suorittaa lähihoitajan tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena. Mikäli olet suorittanut 2/3 lähihoitajatutkinnostasi, voit hakea meille oppisopimuskoulutukseen suorittamaan tutkintosi loppuun. Näin pääset paremmin kiinni työelämään ja kartutat samalla arvokasta työkokemusta. Kun 2/3 on suoritettu, voit välittää vapaamuotoisen hakemuksesi suoraan rekrytointikoordinaattorille, joiden yhteystiedot löydät täältä: https://www.attendo.fi/yhteystiedot 

Tarjoamme sinulle tutkinnon vaatimuksen mukaisia työtehtäviä, työpaikkakouluttajan sekä näytön arvioijan kodinomaisessa hoivaympäristössä ammattitaitoisten hoivatyöntekijöiden ohjauksessa. Maksamme oppisopimusopiskelijalle YSOSTES:in ja ammattiliittojen ohjeiden mukaista palkkaa opintojesi ajalta.

Attendolla on yhteistyöoppilaitoksia eri paikkakunnilla, jotka vastaavat oppisopimuksen solmimisesta, tietopuolisista opinnoista sekä henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimisesta. Jos olet jo oppilaitoksen kirjoilla, voit tiedustella oppisopimuskoulutuksesta omasta oppilaitoksestasi tai voit olla yhteydessä meihin Attendolla, jolloin autamme sinua selvittämään parhaiten sopivia vaihtoehtoja.

Myös palkalliset harjoittelujaksot on mahdollista toteuttaa meillä oppisopimuksella.

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi osoitteella:

Inka Vanajas: inka.vanajas@attendo.fi