• Seniori
  • Clone of Attendo Taivallahti - slideshow - IMG_20170310_112838Muokatttu

Attendo Taivallahden Helmi seniorikoti

Attendo Taivallahden Helmi on Helsingin Töölöön syksyllä 2016 avattu 69 paikkainen hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelun koti. Tarjoamme myös kevyempää senioriasumista ikäihmisille, joilla on jo jonkin verran palveluiden tarvetta. Palvelukodissamme on yhteensä 16 senioriasuntoa.

Hoivakodin johtaja

Lotta Cederlöf

Lotta Cederlöf

Puhelin: 044 743 1031

Hei, olen Lotta Cederlöf ja vastaan Attendo Taivallahden Helmen hoivakodista.Olen tavoitettavissa arkisin klo 8-16.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Sairaanhoitaja Annika Englund : 044 767 1585
Sairaanhoitaja Annika Englund : 044 767 1585

Osoite

Mechelininkatu 32 aB, 00260, Helsinki, Suomi

Lisätietoja

Koti Attendo Taivallahden Helmestä

Helsingin Taivallahden vanha kasarmialue heräsi eloon syksyllä 2016 ikäihmisten palvelukoti Taivallahden Helmen ympäristönä. Taivallahden Helmessä tarjoamme 69 ikäihmiselle portaatonta hoiva-asumista, sekä kotona asumiseen tähtäävää kuntoutuskodin palvelukokonaisuutta. Palvelukodissamme vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. 

Talon ylimmän kerroksen upeat 16 vuokra-asuntoa ovat suunnattu kevyemmän senioriasumisen asukkaille, jotka pärjäävät vielä melko itsenäisesti, mutta ovat jo kevyemmän tuen ja palvelun tarpeessa. Vuokra-asunnoissa on asukkailla käytössään omat keittiöt sekä osassa asunnoista viherparveke. Kerroksessa on myös koti pariskunnalle. Asuntojen koot vaihtelevat 20–43 m² välillä. Kerroksessa on myös hulppea oleskelutila, joka on rakennettu kasarmin entiseen liikuntasalitilaan. Asukkaan voinnin muuttuessa mukautamme palvelumme tilanteeseen ja toiveisiin sopiviksi. Senioriasumiseen on mahdollista saada kotihoidon palveluseteli, kotitalousvähennys  ja eläkkeensaajan asumis- ja hoitotuki.

Palvelukortteli Töölön sydämessä

Helmen huushollissa on kuntouttavat olohuoneet sekä seniorikuntosali; moderni, laadukas ja rauhallinen paikka keskittyä oman kunnon kehittämiseen ohjatusti. Tarjoamme monipuolisia liikuntaryhmiä sekä yksilökuntoutusta muistisairaille, heidän läheisilleen ja ikääntyneille. Lisäksi kaikki Töölön sydämessä sijaitsevan Taivallahti Kasarmi-korttelin palvelut ovat palvelukodin asukkaiden käytettävissä. Korttelin palveluita ovat esimerkiksi ravintola-, kampaamo, kauppa- ja seurakuntapalvelut.

Taivallahden Helmi ja palvelusetelit

Hoivakoti Taivallahden Helmi on hyväksytty palvelusetelituottajaksi seuraavasti:

  • Helsinki: kotihoidon, omaishoidon vapaiden ja tehostetun asumispalvelun palveluseteli
  • Turku: tehostetun asumispalvelun palveluseteli
  • Oulu: tehostetun asumispalvelun palveluseteli
  • Tampere: asumispalvelun palveluseteli
  • Vantaa: ikääntyneiden pitkäaikaisen tehostetun asumispalvelun palveluseteli
  • Espoo: hoiva-asumisen palveluseteli

Lisätietoja palveluseteleistä Hoivakodin johtajalta, Parasta Palvelua - järjestelmästä tai kaupunkien sosiaali- ja terveyspalveluista.