• Clone of Attendon hoivakodeissa eletään viihtyisää ja toiminnallista arkea.

Attendo Telkänpesä hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Jyväskylä · Vanhainkoti Jyväskylä

Palvelutalomme tunnetaan korkeatasoisista ja asiakkaat huomioivista vanhustenhuollon palveluista, lämpimästä ilmapiiristä sekä virikkeellisestä hoitoympäristöstä. Toiminta perustuu osaavaan ja ystävälliseen henkilöstöön, jonka työhyvinvoinnista huolehditaan. Tämä takaa asiakaslähtöisen, yksilöllisen ja tarkoituksenmukaisen palvelun. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti. Asiakkaille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma ja lääkäri käy joka viikko.

Telkänhoivan johtaja

Katriina Utriainen

Puhelin: p. 044 494 2960

Hei, olen Katriina Utriainen. Soita ja kysyy lisää Attendo Telkänpesästä.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Päivystys:
040 5888 527
Telkänpesä : 040 5888 527
Telkänsiipi: 040 580 2664
Physiotherapist:
0400 941 578
Päivystys:
040 5888 527
Telkänpesä : 040 5888 527
Telkänsiipi: 040 580 2664
Physiotherapist:
0400 941 578

Osoite

Telkäntie 2 C, 40400 Jyväskylä

Ruoka

Attendo Telkänpesässä on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat. Telkänpessä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Ympärivuorokautista hoivaa Telkänsiivessä

Ympärivuorokautinen asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat hoivaa 24/7.  Ympärivuorokautinen asuminen pitää sisällään henkilökohtaisen hoidon, ateriat, siivouksen, pyykkihuollon ja wc-paperit. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan hoidon suunnitteluun ja toteutukseen.

Telkänsiiven hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa on 55 palveluasuntoa. Asunnoista kuusi on kaksioita (38 m²), jotka soveltuvat erinomaisesti pariskuntien asumiseen. Loput asunnot ovat yksiöitä (25–26 m2). Kaksioissa ja muutamassa yksiössä on keittiövarustelu. Ullakkokerroksessa on saunaosasto, josta on upeat näkymät Jyväsjärven ylle. Asunnot kalustetaan osittain itse ja asumisen ajaksi asiakas hankkii kotivakuutuksen.

Telkänsiiven kiinteistö on rakennettu vuonna 2015. Talo on viihtyisä ja asianmukaisesti varusteltu nykyaikainen hoivakoti. Ryhmäkotiasunnot soveltuvat erinomaisesti muistisairaille tai liikuntakyvyn osittain tai kokonaan menettäneille henkilöille. Talossa järjestetään viriketoimintaa ja liikuntaryhmiä sekä Telkänpesän palvelukeskuksen toimintaryhmiin on mahdollisuus osallistua. Telkänpesän kuntosali ja uima-allas ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä. 

Lyhytaikainen asuminen

Telkänsiipeen voi tulla asumaan lyhytaikaisesti esim. omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen yhteyteen. Lyhytaikainen asuminen on määräajaksi sovittua hoiva-asumista. Jakso voi olla kertaluonteinen tai säännöllinen toistuva hoitojakso, joka kestää muutamasta päivästä useaan kuukauteen. Hoitoon voi tulla myös vain päiväajaksi, esim klo 8-16.00. Lyhytaikaista hoitoa saa räätälöitynä monenlaisilla palveluilla. Hoito sisältää asumisen, henkilökohtaisen hoidon, ateriat, siivouksen, pyykkihuollon ja viriketoiminnan. Lääkkeet ja vaipat asiakas tuo tullessaan.

Telkänsiipeen voi tulla myös vain päiväajaksi, esim klo 8.00–16.00 väliseksi ajaksi

 

Hoitojaksojen varaukset ja lisätiedot

Lyhytaikaisen asumisen yhteyshenkilö

Mirja Ikonen puh. 040 7449787

mirja.ikonen@telkanhoiva.fi

Lyhytaikaisen hoidon maksut

Lyhytaikaisen hoidon vuorokausihinta on 100–120 e/vrk. Palvelun voi maksaa itse tai kotikunnan myöntämällä omaishoidon palvelusetelillä.

 

 

Toiminnallisuus hoivakodissa

  • Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden.
  • Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien ja leikkien tiimellyksessä, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.