Attendo Terapia Pirkkala

Terapia Pirkkala · Fysioterapia Pirkkala · Toimintaterapia Pirkkala

Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Pirkkala on fysioterapia- toimintaterapia- ja monimuotoryhmäterapiapalveluita asiakkaillensa tarjoava terapia- ja kuntoutusyksikkö. Yksikkö sijaitsee Pirkkalan Toivionrinteessä, Tampereen välittömässä läheisyydessä. Vastaanottotilat sijaitsevat Toivionrinteen palvelukodin yhteydessä, osoitteessa Karjalantie 2. Katutasossa sijaitsevat, terapiaan ja kuntoutukseen tarkoitetut tilat toimivat erillään ikääntyneiden asukkaiden palvelukodin tiloista ja toiminnasta.

Toimintaterapeutti

Minna Järventausta

Puhelin: 044 7800 459

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000

Osoite

Karjalantie 2, 33920 Pirkkala

Lisätietoja

Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Pirkkala palvelee Tampereen tuntumassa

Terapia- ja kuntoutuspalvelut Pirkkala tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien ja kaupunkien asukkaille ja kuntoutujille. Terapiapalveluita toteutetaan kotikäynteinä kuntoutujan omassa ympäristössä, kuten kodissa, koulussa tai muussa hänelle luontaisessa paikassa. Asiakkaat ovat myös tervetulleita ajanvarauksella Pirkkalan vastaanottotiloihin Toivionrinteeseen.

Terapia-asiakkaaksi

Terapia- ja kuntoutuspalveluiden sopimuskumppaneina lääkinnällisen kuntoutuksen osalta ovat Tampereen kaupunki, Hämeenkyrön kunta ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Kelan Etelä-Pirkanmaan vakuutuspiiri. Asiakkaaksi voi tulla kunnan tai kaupungin maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön lähetteellä tai täysin itse maksavana kuntoutujana.

Kuntoutusta asiakkaan ehdoilla

Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa asiakkaan onnistuneesta kuntoutuksesta. Yhteistyön alkaessa laillistettu terapeutti laatii yhdessä kuntoutujan ja tarvittaessa hänen lähipiirinsä kanssa yksilöllisen terapiasuunnitelman, jota päivitetään terapian ja kuntoutuksen edetessä. Terapiasuunnitelmassa otetaan huomioon kuntoutujan yksilöllinen elämäntilanne, kuntoutuksen tarve, elinympäristö, tavoitteet ja tarpeet. Myös kuntoutujan mielenkiinnon kohteet ovat tärkeä osa kuntoutussuunnitelman laadintaa ja sen toteuttamista. Niiden avulla kuntoutujaa on mahdollista innostaa, motivoida ja sitouttaa terapiaan ja kuntoutukseen. Terapeutti ja kuntoutuja työskentelevät kiinteässä ja luottamukseen perustuvassa vuorovaikutussuhteessa, joka tähtää yhteisesti asetettuihin tavoitteisiin.

 

Esteettömät vastaanottotilat

Toivionrinteen vastaanottotilat on suunniteltu kuntoutuspalveluiden tarpeita vastaaviksi. Esteettömyys on huomioitu tilan kaikissa ratkaisuissa ja tiloista löytyy välineistöä eri ikäisten asiakkaiden terapian toteuttamiseen. Invataksilla on pääsy suoraan oven eteen ja paikoitustilaa ilmaista pysäköintiä varten on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Terapiatiloissa on alaraajojen harjoituslaitteita, restoraattori, pienapuvälineitä ja erinäisiä yläraajojen harjoitusvälineitä, joita hyödynnetään tehokkaan ja onnistuneen kuntoutuksen takaamiseksi.

Kaiken ikäiset ja taustaiset kuntoutujat ovat tervetulleita Attendon terapia- ja kuntoutuspalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.