Attendo Terapia Pirkkala

Terapia Pirkkala · Fysioterapia Pirkkala · Toimintaterapia Pirkkala

Attendon terapiapalvelut Pirkkala tarjoaa asiakkailleen fysio- ja toimintaterapiapalveluita. Terapiat toteutetaan joko kuntoutujan omassa ympäristössä, koti-, päiväkoti-, tai koulukäynteinä tai terapiapalveluiden omissa vastaanottotiloissa Pirkkalan Toivionrinteessä. Katutasossa sijaitsevat, kuntoutukseen tarkoitetut tilat ovat esteettömät ja invataksilla pääsee suoraan oven eteen. Sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä löytyy maksutonta pysäköintitilaa.

Toimintaterapeutti

Paula Toljamo

Puhelin: 044 7800 459

Tavoitettavissa ti-pe klo 8.30-15

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Puhelin: Terapiapalveluiden johtaja Tuukka Virkkala puh. 044 7800763

Osoite

Karjalantie 2, 33920 Pirkkala

Lisätietoja

Terapia-asiakkaaksi

Terapiaan hakeudutaan Kelan, kunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut Pirkkala tarjoaa palveluitaan Pirkkalan, Tampereen sekä lähialuiden kuntien asukkaille. Kelan sopimmuskuntamme ovat Tampere, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Lempäälä, Vesilahti, Valkeakoski ja Akaa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita Attendo Terapiapalvelut Pirkkalan asiakkaiksi. Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiin terapiasta ja kuntoutuksesta.

Toimintaterapia avuksi arkeen

Toimintaterapiassa tavoitteena on auttaa asiakasta selviytymään mahdollisimman omatoimisesti hänelle merkityksellisistä arjen toiminnoista. Toimintaterapeutin kanssa harjoitellaan tarvittavia taitoja mielekkäiden toimintojen avulla ja etsitään yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa ratkaisuja arkielämän haasteisiin kotona, koulussa tai muussa asiakkaan omassa ympäristössä. Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Terapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne, toiveet ja tarpeet. Niiden pohjalta määritellään yhdessä tavoitteet ja laaditaan terapiasuunnitelma. Terapiakerrat suunnitellaan asiakkaan mielenkiintojen ja voimavarojen mukaan hyödyntäen asiakkaan vahvuuksia. Onnistumisen kokemukset ja asiakkaan oma motivaatio ja sitoutuminen terapiaan luovat hyvät edellytykset tavoitteiden saavuttamiselle

 

Terapeutit

 

Paula Toljamo

Toimintaterapeutti

0447800459

paula.toljamo@attendo.fi

Kielitaito: Suomi, Englanti

Toimintaterapeuttina koen työssäni tärkeimmäksi asiakkaan aidon kohtaamisen ja hänelle merkityksellisten arjen toimintojen tukemisen. Tavoitteet terapialle lähtee aina asiakkaan tarpeista. Yhdessä suunniteltujen toimintojen ja ilon kautta harjoittelemme tarvittavia valmiuksia ja taitoja arjen sujumisen parantamiseksi. Omia vahvuuksiani ovat leikki, luovuuden hyödyntäminen, kädentaidot ja keittiötoiminnot. Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2016 Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Työskentelen sekä Hämeenlinnan että Pirkanmaan alueella kaikenikäisten asiakkaiden kanssa.