Attendo Terapia Seinäjoki

Terapia Seinäjoki · Toimintaterapia Seinäjoki

Attendo Terapia Seinäjoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa, toimipaikkana Pakkamestarinkatu 5A, Seinäjoki. Yksikön asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaat. Terapeuttien esittelyt löydät Lisätietoja -osiosta. Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Keskinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Alavus) sekä Seinäjoen kaupunki (alueilla kantakaupunki, Nurmo, Ylistaro ja Isokyrö).Lisäksi teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Tiedustele vapaita paikkoja terapiayksikön toimintaterapeutti Mirella Tenkaselta!

Paikkatiedustelut

Toimintaterapeutti Mirella Tenkanen

Toimintaterapeutti Mirella Tenkanen

Puhelin: 044 780 8128

Parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
   

Osoite

Pakkamestarinkatu 5A, 60100 Seinäjoki

Lisätietoja

Terapeutit

 

Sofia Kuisti-Rannanjärvi (toimintaterapeutti, äitiysvapaalla)

Osaamisalueet: Lasten, nuorten ja aikuisten yksilömuotoinen toimintaterapia

Palvelukieli: Suomi

Puhelin: 044 494 1752

Email: sofia.kuisti-rannanjarvi@attendo.fi

 

Mirella Tenkanen (toimintaterapeutti)

Osaamisalueet: Lasten, nuorten ja aikuisten yksilömuotoinen toimintaterapia

Palvelukieli: Suomi, Englanti

Puhelin: 044 780 8128

Email: mirella.tenkanen@attendo.fi

  

Viihtyisät tilat

Monipuoliset terapiatilamme sijaitsevat aivan Seinäjoen keskustan tuntumassa, Ruukintien varrella osoitteessa Pakkamestarinkatu 5A. Terapiatiloihimme on oma sisäänkäynti rakennuksen takaovesta, jonne johtaa laatoitettu ramppi. Rampin eteen on pääsy invataksilla. Pihasta ja kadunvarrelta löytyy ilmaista pysäköintitilaa omalla autolla saapuville asiakkaille. Tiloissamme on sali, keittiö, odotustila ja toimisto. Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa tai koulussa tai toimitilakäynteinä. 

 

Yksilöllinen, räätälöity terapia ja ammattitaitoinen henkilökunta

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Toimintaterapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli. Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

 

Attendon Seinäjoen yksikössä työskentelee 2 laillistettua, ammattitaitoista, työstään innostunutta ja työhön paneutunutta terapeuttia, jotka tekevät työtä sydämellään. Terapeuttimme toteuttaa terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.