Attendo Tervokoti

Tehostettu palveluasuminen · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Joensuu · Vanhainkoti Joensuu

Joensuussa sijaitseva kymmenpaikkainen Attendo Tervokoti tarjoaa hoivaa ja asumispalveluja arjessaan ympärivuorokautista huolenpitoa vaativille ikäihmisille.

Hoivakodin johtaja

Puhelin: 044 494 2710

Hei, Olen Sisko Ratilainen ja vastaan Attendo Tervokodista. Ota yhteyttä ja kysy lisää hoivakodista ja sen palveluista!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat: 050 381 1820
Hoitajat: 050 381 1820

Osoite

Länsikatu 4, 80100 Joensuu

Ruoka

Mummolassa ruoka maistuu, tuoksuu ja näyttää hyvältä, niin myös meillä! Tarjoamme ikäihmisille omasta keittiöstä terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä. Tervokodin ruuat valmistetaan läheisessä Attendon omassa valmistuskeittiössä. Tarjoamme aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin sekä kahvileivän, päivällisen ja iltapalan. Teemme myös kyselyitä ruokamieltymyksistä säännöllisesti.

Lisätietoja

Asuminen ja hoiva

Attendo Tervokoti on tehostetun palveluasumisen kodinomainen yksikkö. Tervokoti sijaitsee Joensuussa kauniissa ympäristössä vesistön äärellä, sekä aivan peruspalvelujen lähellä.

 

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa,  ja yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ovat asukkaiden käytössä. Hoivakodin kauniilla pihamaalla ulkoillaan sään salliessa ja asukkaille järjestään aktiviteetteja voimavarojensa mukaan. Asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma asukkaan toimintakykyä tukemaan. Arvokas vanhuus ja mielekäs sekä yhteisöllinen arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. 

 

Toivotamme omaiset lämpimästi tervetulleeksi vierailuille ja tutustumaan toimintaamme.