Attendo Tetriaho palvelukoti

Tehostettu palveluasuminen Mielenterveyskuntoutujat · Mielenterveyskuntoutujien palveluasuminen · Mielenterveyspalvelut · Palvelukoti Juuka · Mielenterveyskuntoutujien palvelukoti Juuka

Attendo Tetriaho on viihtyisä ja turvallinen mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö, joissa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tetriaho sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi Tetriaho tarjoaa vuorohoito-, arviointi- ja kuntoutusjaksoja.

Hoivakodin johtaja

Merja Kuismin

Puhelin: 044 494 0140

Hei, olen Merja Kuismin. Soita ja kysyy lisää Attendo Tetriahon hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Ohjaajat: p. 0400 914 919
Ohjaajat: p. 0400 914 919

Osoite

Tetriahontie 10, 83900 Juuka

Ruoka

Ateriat valmistetaan viereisessä Attendo Tetrituvan valmistuskeittiössä, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat.

Tetriahossa tarjoillaan herkulliset, ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

  • Attendo Tetriahossa on 36 asukaspaikkaa
  • Tetriahossa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit.
  • Kotihoitoyksikkö tarjoaa kotiin annettavia palveluita, mm. kotihoitoa, kotikuntoutusta ja erilaisia kotityöpalveluita Juuan alueella. 
  • Hoivakoti sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa maalaismaisemassa.

 
 

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden.

 

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

 

Hoitokodeissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa sairauden tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Erilaiset toimintatuokiot tuovat väriä arkeen joka viikko. Asukkaat osallistuvat voimavarojensa ja kiinnostustensa mukaan arkisiin askareisiin, kuten leivontaan, siistimiseen ja ulkotöihin.

Hoitokotien yhteinen puutarha tarjoaa kesäisin mukavaa yhteistä tekemistä. Pihapiirissä sijaitseva grillikatos on tiuhaan asukkaiden käytössä.