Attendo Tetritupa Hoivakoti

Tehostettu palveluasuminen Vanhuspalvelut · Vanhusten palveluasuminen · Vanhuspalvelut · Hoivakoti Juuka · Vanhainkoti Juuka

Attendo Tetritupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tetritupa sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maalaismaiseman keskellä.

Hoivakodin johtaja

Merja Kuismin

Puhelin: 044 494 0140

Hei, olen Merja Kuismin. Soita ja kysyy lisää Attendo Tetriahon hoivakodista.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Ohjaajat: p. 045 601 3355
Ohjaajat: p. 045 601 3355

Osoite

Tetriahontie 10, 83900 Juuka

Ruoka

Attendo Tetrituvassa on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan asukkaillemme kotoisat ja maistuvat ateriat.

Tetrituvassa tarjoillaan herkulliset, ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Tetrituvassa asukashuoneita on 28. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
 
Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä, joten pyörätuolilla liikkuminen on mahdollistettu. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit.
Lue Verohallinnon myöntämästä kotitalousvähennyksestä tästä.
 
 
 

Viriketoiminta

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden.
 
Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Toiminnallisuus hoivakodissa

  • Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden.
  • Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien ja leikkien tiimellyksessä, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.