Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Töihin Attendolle

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla monipuolisesti avoimia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

hero icon left
hero icon right

Löytyisikö sinulle uusi työpaikka pääkaupunkiseudun Attendo-kodista?

Olemme Attendolla aloittaneet muutosmatkan kohti entistä parempia kohtaamisia. Haluamme kohdata toisemme ja asiakkaamme hyvin ja yksilöllisesti. Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat tulla mukaan attendolaisten osaavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä. Meillä voit työskennellä ikäihmisten hoivan, kehitysvammaisten ihmisten, tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa.

Täytä hakemus tai selaa työpaikkojamme

Jätä yhteystietosi ja kerro koulutuksestasi tai työkokemuksestasi niin otamme sinuun yhteyttä.

Koulutus*
Miltä alueelta toivoisit työpaikkaa
Oletko työskennellyt Attendolla aiemmin?
Haluan tilata Attendon rekry-uutiskirjeen

Attendon tietosuojaselosteen löydät täältä

*pakollinen tieto

 

Attendo tarjoaa työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, kokeille ja siistijöille. Meillä voit tehdä töitä joustavasti tarpeesi mukaan. Tarjoamme vakituisia työpaikkoja, sijaisuuksia sekä keikkatöitä.

 
 

Kysy lisää!

Kysy lisätietoja työmahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä alueen rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa myös viestiä whatsapilla.

Rekrytointikoordinaattori
Mui Hong
p. 044 494 0300
mui.hong@attendo.fi

Miksi valitsisit juuri Attendon?

Me haluamme olla mukana muuttamassa hoiva-alan kulttuuria entistä paremmaksi.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille äärimmäisen tärkeää. Olemme koonneet kaikki työsuhde-­etumme kattavaan infopakettiin, jonka löydät henkilöstölle suunnittelemastamme älypuhelin­sovelluksesta. Etujamme ovat esimerkiksi ePassi ja kuntosali­alennukset. Tuemme myös kehittymismahdollisuuksiasi ja autamme sinua etenemään urallasi. 

ATSO-henkilöstösovellus tuo sinut yhteen myös 13 000 työkaverin kanssa. Atsossa jaamme kuulumisia ja osaamistamme aina Hangosta Ivaloon. Sovelluksessa kuulet Attendon uusimmat kuulumiset ja löydät tarvittavat tiedot yhdestä sovelluksesta. 

Lue lisää

Palvelumme

Palvelut ikäihmisille

Hoivakotimme tarjoavat ikäihmisille hoivaa sekä turvallista ja yhteisöllistä asumista viihtyisissä puitteissa. Hoivakotimme sopivat kodiksi sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Katso tästä hoivakotimme pääkaupunkiseudulla:

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Katso tästä mielenterveys- ja päihdeyksikkömme pääkaupunkiseudulla:

Vammaispalvelut

Tarjoamme palveluita sekä kehitysvammaisille että vammautuneille henkilöille. Palvelukodeissamme eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu osallisuuteen ja välittämiseen.

Katso tästä palvelukotimme pääkaupunkiseudulla: