Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Tule meille joulunajan sijaiseksi

Tule tekemään tärkeää työtä mukavaan tiimiin ja tuomaan hyvää joulumieltä asukkaillemme!

Viettäisitkö joulun kanssamme?

Attendo tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia valtakunnallisesti hoiva- ja palvelukodeissamme. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut hoiva-alan ammattilainen, hae meille joulunajan sijaiseksi. Tarjoamme paljon hyvää työkokemusta sekä mahdollisuuden päästä osalliseksi hoivakodin joulunviettoon nykyaikaisissa Attendo-kodeissamme.

Kysy meiltä lisää!

Kysy lisätietoja joulun ajan työmahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä alueesi rekrykoordinaattoriin. Voit laittaa meille myös viestiä whatsapilla.

Oikotien kesäduunitutkimuksessa saimme kysymykseen "Työtehtäväni olivat minulle mielekkäitä" vastauksen 3,68 asteikolla 1-4.

Tehtäviä Attendo-kodeissamme

Tarjoamme lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille monia mahdollisuuksia joulun ajan keikkatöihin ympäri Suomea. Meillä voit toimia sijaisena tai suorittaa harjoittelujaksosi. Työ on vuorotyötä.

Tehtävässäsi työskentelet alueidemme hoiva- tai palvelukodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Kokki

Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista, alusta asti. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki!